// ORDINORD-Forside
ORDINORD-Forside

AFLYSNING AF

ORD I NORD 2017 lørdag den 28. oktober 

Vi har været tvunget til at aflyse dette års ORD I NORD. Det beklager vi dybt.

Alle, der har købt billetter i forsalg, får naturligvis billetprisen refunderet.

Vi forventer at vende stærkt tilbage i 2018.

ORD I NORDs redaktionskomité

 

FORFATTERE, LITTERATUR OG DIALOGER 

 

Samtalerne er kendetegnet for ORD I NORD. Samtaler, hvor forfattere fortæller mere om deres liv, tanker og værker, og samtaler, hvor forfatterne i dialog med hinanden kan diskutere deres egen og andres litteratur.

 

OM ORD I NORD

ORD I NORD arrangeres i et samarbejde mellem Rebild Bibliotekerne, Rold Skov Natur- og Kulturcenter, Kulturstationen, 9000ORD, Jyllands Forfattere og Bogby9520 i Skørping.

ORD I NORD sætter den skrevne og mundtlige, nordjyske fortælling i fokus. En festival, der samler forfattere og fortællere med rod i det nordjyske, eller hvis fortællinger udspringer af Nordjylland. Udsyn og fremsyn med nordjysk vinkel.
Husk: På ORD I NORD kan du få det hele med, for vi har ingen programpunkter, der overlapper hinanden tidsmæssigt. Vil du helt tæt på forfatterne i hyggelige og varme rammer uden banegårdstemningen fra de store festivaler, så er ORD i NORD stedet.

 

Litteratur i Skørping og omegn 
ORD I NORD er langt fra den eneste litterære begivenhed i Skørping i dette efterår. Bogby 9520 har jævnligt arrangementer. Det samme har Rebild Bibliotekerne og Mariagerfjord Bibliotekerne.

 

Se mere på bogbyens hjemmeside

 

Se mere på Rebild Bibliotekernes hjemmeside

 

Se mere på Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside

 

Kalender

Kalender

    Ingen begivenheder