// ORDINORD-Forside
ORDINORD-Forside

Tak til alle, forfattere, publikum, Kinorevuen og

hjælpere, som gjorde

ORD I NORD 2019 til en stor succes.

På gensyn i 2020

 

Se eller gense udpluk fra dagen

 

FORFATTERE, LITTERATUR OG DIALOGER 

 

Samtalerne er kendetegnet for ORD I NORD. Samtaler, hvor forfattere fortæller mere om deres liv, tanker og værker, og samtaler, hvor forfatterne i dialog med hinanden kan diskutere deres egen og andres litteratur.

 

OM ORD I NORD

ORD I NORD arrangeres i et samarbejde mellem Rebild Bibliotekerne, Mariagerfjord Bibliotekerne, Rold Skov Natur- og Kulturcenter, Kulturstationen, 9000ORD, Jyllands Forfattere og Bogby9520 i Skørping.

ORD I NORD sætter den skrevne og mundtlige, nordjyske fortælling i fokus. En festival, der samler forfattere og fortællere med rod i det nordjyske, eller hvis fortællinger udspringer af Nordjylland. Udsyn og fremsyn med nordjysk vinkel.
Husk: På ORD I NORD kan du få det hele med, for vi har ingen programpunkter, der overlapper hinanden tidsmæssigt. Vil du helt tæt på forfatterne i hyggelige og varme rammer uden banegårdstemningen fra de store festivaler, så er ORD i NORD stedet.

 

Litteratur i Skørping og omegn 
ORD I NORD er langt fra den eneste litterære begivenhed i Skørping og omegn. Bogby 9520 har jævnligt arrangementer. Det samme har Rebild Bibliotekerne og Mariagerfjord Bibliotekerne.

 

Se mere på bogbyens hjemmeside

 

Se mere på Rebild Bibliotekernes hjemmeside

 

Se mere på Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside

 

Kalender

Kalender

    Ingen begivenheder