// ORDINORD-Forside
ORDINORD-Forside

Velkommen til ORD I NORD 2017

lørdag den 28. oktober kl. 10 - 18.

Se programmet herunder eller hent det som pdf

FORFATTERE, LITTERATUR OG DIALOGER 

 

Samtalerne er kendetegnet for ORD I NORD. Samtaler, hvor forfattere fortæller mere om deres liv, tanker og værker, og samtaler, hvor forfatterne i dialog med hinanden kan diskutere deres egen og andres litteratur.

 

OM ORD I NORD

ORD I NORD arrangeres i et samarbejde mellem Rebild Bibliotekerne, Rold Skov Natur- og Kulturcenter, Kulturstationen, 9000ORD, Jyllands Forfattere og Bogby9520 i Skørping.

ORD I NORD sætter den skrevne og mundtlige, nordjyske fortælling i fokus. En festival, der samler forfattere og fortællere med rod i det nordjyske, eller hvis fortællinger udspringer af Nordjylland. Udsyn og fremsyn med nordjysk vinkel.
Husk: På ORD I NORD kan du få det hele med, for vi har ingen programpunkter, der overlapper hinanden tidsmæssigt. Vil du helt tæt på forfatterne i hyggelige og varme rammer uden banegårdstemningen fra de store festivaler, så er ORD i NORD stedet.

 

Litteratur i Skørping 
ORD I NORD er langt fra den eneste litterære begivenhed i Skørping i dette efterår. Bogby 9520 har jævnligt arrangementer. Det samme har Rebild Bibliotekerne.

 

Se mere på bogbyens hjemmeside

 

Se mere på bibliotekets hjemmeside

 

Kalender

Kalender

    Ingen begivenheder