Pluk fra ORD I NORD 2019

Efter ORD I NORD 2019

Ord fra nord ramte plet 

 

Årets udgave af litteraturfestivalen Ord i Nord, der løb af stablen på KulturStationen og i Kinorevuen i Skørping lørdag 2. februar blev en stor succes. Tre uger før festivalen kunne arrangørerne Rebild Bibliotekerne, BOGBY9520, Mariagerfjord Bibliotekerne og Rold Skov Natur- og Kulturcenter melde alt udsolgt. De i alt syv timer fyldt med ord begyndte på Skørping Bibliotek, hvor Sandra O’Brien Kirk fra det lokale Forfatterværksted præsenterede sin nye og meget roste novellesamling ”Når månen går ned”. Herefter forsatte dagen i Kinorevuen, hvor en veloplagt Søren Ulrik Thomsen læste op fra sit forfatterskab og velvilligt svarede på de mange spørgsmål fra det læselystne og nysgerrige publikum, der ville helt ind under huden på den populære forfatter. 

I en spændende samtale med Pia Grandjean Odderskov fortalte Malene Ravn om succesromanen ”I dine øjne”, og 90-årige Knud Sørensen tog sig af ordene højt fra nord, som norske Britt Karin Larsen stod for. Dagens mange litterære indtryk sluttede traditionen tro med et glas vin i BOGBY9520, hvor snakken mellem de medvirkende forfattere og publikum fortsatte.

Ord i Nord, der blev afholdt for syvende gang, havde holdt flyttedag fra november til februar, hvilket arrangørerne kunne konstatere, var en rigtig beslutning efter de mange positive tilbagemeldinger at bedømme.

Planlægningen af næste års festival er allerede begyndt, for det handler om at få de helt rigtige aftaler i hus, så vi også i 2020 kan præsentere et righoldigt udvalg af både danske og nordiske ord. 

Ord i Nord 2019 har modtaget økonomisk støtte fra Kulturrådet i Rebild Kommune, KulturStationen og Rebild Bibliotekerne.

Se hele programmet som pdf

Billeder fra dagen:

Ord i Nord begyndte med et fyldt Skørping Bibibliotek, hvor Sandra O'Brien Kirk læste op og fortalte om arbejdet med sin nye novellesamling

 

 

Sandra O'Brien Kirk til højre præsenterer sin nye novellesamling "Når månen går ned" i samtale med Lena Elise Green, Rebild Bibliotekerne

 

Malene Ravn til højre snakker med Pia Grandjean Odderskov og Poul Flou Pedersen om de sidste detaljer før dagens tredje forfatterinterinterview.

 

Knud Sørensen i samtale med Britt Karin Larsen

 

Årets udgave af Ord i Nord sluttede i BOGBY9520 på torvet i Skørping, hvor snakken mellem forfattere og publikum fortsatte over et glas vin

 

Malene Ravn signerer bøger i BOGBY9520

 

Mange gæster benyttede lejligheden til at gøre et godt køb i BOGBY9520

 

 

 

 

 

 

 

  Kalender

  Kalender

   Ingen begivenheder
  Ord i Nord c/o Rold Skov Natur- og Kulturcenter | Østergade 21 | 9510 Arden | Tlf: 23 33 50 88 | projektleder@roldskov.info                       Print denne side Print denne side
  Degn Grafisk